Wodans Oog

Wat speelt zich af aan de achterkant van het gordijn van het nieuws nadat de camera’s uit zijn en de volgende brandhaard is belicht. Thema’s als verlies, eenzaamheid, liefde en hoop staan in deze roman centraal.

De oorlog in het hart van Thomas duurt 33 jaar na de gruwelijke moord op zijn vrouw Pia in Zuid-Amerika nog altijd voort. Zijn strijd om zichzelf, zijn dochter Laurie en de herinnering aan Pia te beschermen, samen met vragen die hij nog steeds over haar dood heeft, vormen de leidraad.

Laurie heeft haar eigen vragen over de geschiedenis waar ze deel van uitmaakt maar zo weinig over weet. Op een dag besluit ze samen met Thomas de reis naar het verleden te maken.

Thomas leeft zijn eigen werkelijkheid. Het knellende schuldgevoel dat hij sinds Pia’s dood met zich meetorst is met de jaren niet gesleten. Kan het verzilveren van de herinneringen hem van de eindeloze eenzaamheid bevrijden? En tot slot is er een ongelooflijke wending waaruit blijkt dat ook intens verdriet vermoedelijk een overtreffende trap heeft.

 

Uitgeverij HumBuzz

 

Artwork

“Unlocked”

Laura Hoynck van Papendrecht

(http://www.laurafrancesart.com)